Hvad er det ONION snitmønstre kan?
Før musen henover billedet for at zoome

Hvad er det ONION snitmønstre kan?

Varenummer: 2018-04-30

Jeg elsker at sy. Har gjort det i mange år, og dermed har jeg prøvet rigtig mange forskellige sy mønstre. Onions mønstre er iblandt mine favoritter. De er som regel nemme at gå til, med gode sy vejledninger. Selvom jeg har syet i mange år. læser jeg altid en vejledning igennem før jeg går igang. Det kunne jo være man kunne få et fif eller en måde at gøre tingene på som man ikke lige selv var kommet i tanke om.Generelt syntes jeg snittet i Onions mønstre er meget moderne og nutidige. Samtidigt er de også klassiske, så det vil være modeller man kan bruge flere år frem.

Der er masser af muligheder for at sætte sit eget præg på tøjet ved materialevalg og med små ændringer på mønstrene, såsom lommer etc. Pasformen i mønstrene er super god. Det er yderst sjældent jeg ændrer noget. Coatigan 1049, kjole 2007 og bluse 5003 er blandt mine yndlings mønstre, som er blevet syet op flere gange. Der er stadig mange jeg ikke har prøvet, men jeg er sikker på, de nok skal vise sig at være lige så gode. Faktisk har jeg jakke 6025 liggende som jeg glæder mig til at få syet. Derefter er buks 4032 på min to-do liste. Åh jeg kunne blive ved...

Håber du kan bruge det. Hvis det ikke er helt det du havde i tankerne, skriver du du bare til mig ;-) Jeg kan sagtens gøre det længere, hvis du ønsker det mere uddybende. Men jeg tænker det ikke må være for langt.

Vh
Gitte

Du kan føle Gitte på hendes blog "Sygal"
www.sygal.dk
ONION til sy- & strikkeoplevelser

Vi har en stor passion for, at udvikle og designe unikke og gode kvalitets produkter indenfor håndarbejdsområderne sy og strik - inspireret af tendenser fra det skandinaviske modebilledes aktuelle farveholdninger, materialer, design- & livsstils tendenser.
Det giver dig mulighed for, at skabe dit eget unikke look, om du er til syning, strikning eller til begge dele.
Vi kan tilbyde dig:
- 100% Naturfibergarner produceret på kvalitets spinderi i Italien + Mixgarner med op til 17 kvaliteter i ét garn.
- Strikkeopskrifter designet af flere forskellige dygtige strikdesignere.
- Snitmønstre i skandinavisk design, aktuelle og moderigtige snitmønstre til damer, børn og babyer.
- Stof til syning og specielt tilpasset vores snitmønstre.

Rigtig god fornøjelse!

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter,
så kontakt os gerne på info@onion.dk, eller på tlf.

+45 24 85 09 48

Besøgsadresse/Showroom/Butik:
ONION ApS
Gasværksvej 4 (indgang fra Havnevej)
4500  Nykøbing Sj.

follow me on facebook

ONION ApS   |   Gasværksvej 4   |   4500 Nykøbing Sj   |   Tlf.: +45 24850948   |   Email: info@onion.dk   |   CVR. 27220983