Om Onion

Hej!

FØRST LIDT HISTORIE
Mit navn er Jette Frøkiær og jeg er designer af snitmønstrene ONION Collection og Kids Wear by ONION + jeg er den kreative del af firmaet ONION ApS i dag.
Jeg fik idéen til mønstrene, medens jeg boede i en lejlighed på Frederiksberg i København. Jeg følte at der manglede et mønsterprodukt, som havde et enkelt snit i den Nordiske stil, og som samtidig var nemt at gå til. I løbet af 1996-1997 arbejdede jeg med idéen og ONION blev derefter etableret i 1998.
I begyndelsen gav det mange problemer og det krævede en utrolig tålmodighed og gå på-mod. Mit lager var i skunke rundt omkring i lejligheden og faktisk, så cyklede jeg rundt til butikker i København med mønstrene, medens jeg endnu boede der.

VORES PRODUKTER
ONION har siden udviklet sig, til også at omfatte garn og accessories. Specielt vores garnside, nu med 100% NATURFIBERGARNER, indenfor den bæredygtige genre.
Det er en meget spændende proces, at udvikle disse garner som vi udvikler i samarbejde med et Italiensk kvalitets spinderi. Garnerne er udviklet specielt til os udfra vores kriterier omkring kvalitet og bæredygtighed. Vi udvikler også selv vores farveholdninger til garnerne.
Det giver os en stor tilfredsstillelse at være leverandør af kvalitets garner med miljørigtig omtanke - garn som er godt for både dig, dine nærmeste og vores miljø.

NYT DOMICIL MED SHOWROOM
I januar 2016 er ONION flyttet til en ejendom i Nykøbing Sj, som nu er ONION’s domicil. Ejendommen indeholder vores lager og ekspedition + vi har nu et Showroom, som har åbent hver fredag fra 10-13 (dog ikke helligdage).

Er du forhandler eller ønsker du, at forhandle vores produkter, kan du komme på besøg i vores showroom, efter aftale og se hele vores kollektion i en kreativ atmosfære. Det vil glæde os, at møde dig og vise vores sortiment frem for dig.
Du kan kontakte os på Tlf.: +45 24850948 eller via mail: info@onion.dk


DESIGN I VORES SNITMØNSTRE
Modellerne designes på basis af tidens tendenser og moden i den nordiske stil. Der lægges stor vægt på brugervenlighed og derfor er produkterne udarbejdet med en let og udførlig sy- og klippevejledning.

Der findes følgende snitmønsterkollektioner:
ONION Collection til kvinder (størrelse 34-46/48) og vores nyeste kollektion +Størrelser, str. XL-5XL
KIDS WEAR til baby (6 - 18 måneder) og til børn (2-13 år)

Snitmønstrene findes i stofbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, på Færøerne, i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland og Belgien.

GARN
Vi har de seneste år opbygget en garnkollektion, bestående af 100% naturfibre. Samtidig prioriterer vi økologiske fibre højt, f.eks. bomuld. Desuden består vores garnkollektion af blandingsgarner, f.eks. med kamel-uld, brændenældefibre, Tussah silke m.m.
Specielt vores serie bestående af 70 økologisk uld+30% nældefibre er blevet et varemærke for os.

Garnerne findes nu i butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, på Færøerne, Holland, Belgien.

STRIK DESIGNS
Til vores garnkvaliteter har vi primært benyttet forskellige danske designere. Vi har på denne måde fået udviklet mange unikke designs, således at der er noget for enhver smag.

Vejledning
Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til ONION på telefon +45 24850948, alle hverdage mellem 09:00 og 12:00.

Eller send en mail til info@onion.dk.

ONION ApS
Gasværksvej 4 (indgang fra Havnevej)
4500 Nykøbing Sj
Denmark
tlf.: +45 24850948
mail: info@onion.dk
ONION til sy- & strikkeoplevelser

Vi har en stor passion for, at udvikle og designe unikke og gode kvalitets produkter indenfor håndarbejdsområderne sy og strik - inspireret af tendenser fra det skandinaviske modebilledes aktuelle farveholdninger, materialer, design- & livsstils tendenser.
Det giver dig mulighed for, at skabe dit eget unikke look, om du er til syning, strikning eller til begge dele.
Vi kan tilbyde dig:
- 100% Naturfibergarner produceret på kvalitets spinderi i Italien + Mixgarner med op til 17 kvaliteter i ét garn.
- Strikkeopskrifter designet af flere forskellige dygtige strikdesignere.
- Snitmønstre i skandinavisk design, aktuelle og moderigtige snitmønstre til damer, børn og babyer.
- Stof til syning og specielt tilpasset vores snitmønstre.

Rigtig god fornøjelse!

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter,
så kontakt os gerne på info@onion.dk, eller på tlf.

+45 24 85 09 48

Besøgsadresse/Showroom/Butik:
ONION ApS
Gasværksvej 4 (indgang fra Havnevej)
4500  Nykøbing Sj.

follow me on facebook

ONION ApS   |   Gasværksvej 4   |   4500 Nykøbing Sj   |   Tlf.: +45 24850948   |   Email: info@onion.dk   |   CVR. 27220983